Boxman - logo

Annonse


Fransk vri for Boxman

Boxman - logoFra i dag fikk også Franskmenn nyte av rimelige CD-tilbud fra Boxman. Selskapet vil dekke hele Europa i løpet av året.

Ekspansiv
– Boxman har hele tiden hatt Europeiske ambisjoner. England og Tyskland er de to største markedene i Europa, så det er en naturlig at vi også vil etablere oss der, sier adm. direktør Marianne Løvdahl til ITavisen.

Hun vil ikke røpe noen dato for når disse landene vil være operative, men en rask sjekk viser at nettstedet i England allerede er klar, med beskjeden “New music shop opening soon”

Kjempe og mygg
Boxman har lyktes med sin lokale strategi. Styreformann Jan Carlzon mener det er avgjørende å tilpasse tjenesten til de ulike lands språk og kultur. Siden den norske butikken åpnet i august, har selskapet knust selv de mest optimistiske prognoser. Selskapet vil trolig omsette for nærmere 100 millioner i løpet av året.

Selv om Boxman vokser kraftig, blir de bare for en mygg å regne mot globale giganter som Amazon.com. Det Amerikanske selskapet, som har allerede åpnet opp i Tyskland og England, omsatte for 5 milliarder i fjor og har en børsverdi på over 150 milliarder kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse