Annonse


Adm. dir. forlater Klart Svar

Når Espen Gylvik overtar for Jan Petter Rønning som adm. direktør i Klart Svar blir Gylvik den fjerde sjefen siden butikkjeden ble startet. Tidligere har Olav Eggum og Jørn Andersen vært adm. direktører i Klart Svar.

Mye uroligheter
Felles for de som har sittet ved roret i Klart Svar er at de på en eller annen måte har vært nødt til å takle store uroligheter i kjeden. Senest i mai i fjor truet flere forhandlere å bryte samarbeidet med NetCom på grunn av administrativt og økonomisk rot.

Bakgrunnen for lederskiftet denne gang er uenighet om strategien mellom Jan Petter Rønning og NetCom-sjef Terje Christoffersen, melder Finansavisen.

Vil bli slankere
Nå er tålmodigheten til NetCom-sjefen slutt. Klart Svar har kostet NetCom mye de siste årene. Nå vil han ha en slankere Klart Svar-organisasjon, ifølge informasjonssjef Per Bjørkum i NetCom.

Annonse


Ville ha flere ressurser
Rønning ønsker ikke å jobbe videre i en Klart Svar-organisasjon med langt mindre ressurser.

– Jeg har ledet et selskap under omfattende omstrukturering. Det er viktig for meg at selskapet får de ressursene jeg mener trengs. Dette har jeg og Terje Christoffersen hatt en prosess på, og vi har ikke blitt enige. Dette har jeg tatt konsekvensen av, sier Rønning til Finansavisen.

Annonse