Annonse


Årets mobilkjede

Det er ikke enkelt å drive mobilkjeder, og det er en meget turbulent bransje. Det har blant annet NetComs Klart Svar fått erfare. Det har tatt flere år å få Telehuset på rett kjøl. Mobildata har skiftet ledere en rekke ganger. Kanskje har heller ikke operatørene gjort det lettere ved å nærmest monopolisere distribusjonsleddet.

Imponerer kraftig
Nordialog har i denne situasjonen steget opp som en stjerne på en himmel der det er mange skyer. Deres kioskkonsept har slått an. Nå satser de på et meget omfattende og godt utviklet webkonsept som inkluderer både Internett og Extranett. Og de tør gå kraftig ut på markedet for intelligente håndholdte terminaler.

Det som viser Nordialogs suksess bedre enn noe annet er det store tilsiget av meget kompetente forhandlere. Spesielt sterkt er det Stein Erik Johansen og hans gamle kolleger fra Hico har fått til i Oslo. Dag Magne Søyland og hans medarbeidere imponerer!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse