Annonse


Concorde lander i Norge

Damgaard overtar selv distribusjonen. Dette har ført til at flere sentrale personer har sagt opp jobben i IBM for å begynne i det nye selskapet.

Håper på suksess
– Ansvaret for å sikre Concorde-produktenes plass blant de førende økonomisystemene i Norge er nå lagt i hendene på de personene som de siste årene har bygget opp det store forhandlernettet som selger våre produkter, heter det i en melding fra Damgaard.

– Norge er blitt et meget viktig marked for oss. Vi vil virkelig satse på det, og det kan vi best gjøre om vi selv styrer salgets gang, sier adm. dir. Preben Damgaard, som håper salget nå vil ta skikkelig av.

Leder landet
Blant personene som forlater IBM er Tommy Ødegaard, som går fra stillingen som salgssjef i IBM til en stilling som countrymanager i Damgaards norske divisjon. Med seg fra IBMs Concorde-besetning har han fått Kyrre Svehold og Trond Bechmann.

IBM har distribuert Concorde siden 1994.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse