ååjuletre

Annonse


Feir jul hos Gule Sider

ååjuletre

I første omgang har Telenor Medias elektroniske markedsplass kun 8 leverandører. Det kan virke noe tynt til tross for at store aktører som Glassmagasinet, Telehuset og Tybring-Gjedde er med.

Selskapet understreker at tilbudet til sammen omfatter mer enn 200 butikker, siden flere av disse (inkludert VVS-kjeden Comfort) er typiske kjedebutikker.

Gal etter portal
Målet er å få de mange brukerne av Gule Sider til å bruke nettsidene til noe mer enn bare å hente frem telefonnummer.

Annonse
Utgangspunktet for å starte en slik portalvirksomhet er da også ganske god. I følge Telenor Media har tjenesten allerede nær 1 million oppslag i måneden. Dette er en fordobling fra samme måned i fjor, hevder selskapet. Tjenesten er en av de mest besøkte på Internett i Norge.

Markedsplassen endrer seg
– Fra å være den markedsplassen Gule Sider er i dag, vil dette konseptet ta Gule Sider et steg videre mot elektronisk handel, sier prosjektleder Eirik Kristiansen i en pressemelding.

– Vi vet at det er stor interesse for handel på Internett både blant våre brukere og blant våre annonsører. Via JULeGAVER kan vi nå tilby kundene å handle når de allikevel er hos oss for å lete etter leverandører, avslutter han.

Stikk innom Gule Siders nye tjeneste: www.gulesider.no/ehandel/jul/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse