Arkiv

Annonse


Telenor klager til Dørum

Arkiv– Så lenge klagen er til behandling må det være riktig at også ankeinstansen får anledning til å vurdere spørsmålet om oppsettende virkning på et selvstendig grunnlag, sier adm. direktør Stig Herbern i Telenor Mobil.

Mediekrig i gang
Telenor tar i pressemeldingen til motmæle mot uttalelser fra Sense Communications i denne saken i dag, torsdag.

I Telenors pressemelding mener Stig Herbern det er uriktig når Sense i sin kommentar til PTs avslag om oppsettende virkning påberoper seg at dette er i tråd med politikernes vilje:

– Dette er på ingen måte avklart. Utspillet tidligere denne uken om å få saken opp i Stortinget er derfor interessant. Det viser at politikerne tar ansvar for å utforme norsk telepolitikk og blant annet styre utviklingen på mobilområdet, sier Herbern.