Annonse


WordPerfect reddes på nett?

WordPerfect var en gang den mest utbredte tekstbehandleren, men hegemoniet er blitt grundig overtatt av Microsofts Word.

Slår Elvis
Corel kjøpte opp WordPerfect, men har ikke klart å gjenvinne skansene. Nå satser de på det største comebackforsøket i Las Vegas siden Elvis, og presenterer programpakken WordPerfect Office 16 november.

Programmet kommer i utgangspunktet med regneark, tekstbehandler, presentasjonsprogram og ColorCentral 9, som kalles et personlig informasjonssystem. Men det vil også bli lansert i flere utgaver.

Flere utgaver
I tillegg til den vanlige programpakken varsler Corel at de vil slippe spesialutgaver:

Annonse
 • Med relasjonsdatabasen Paradox.
 • Med publiseringspakken Corel Print Office – beregnet på små bedrifter.
 • Med Dragon NaturallySpeaking – et program for talegjenkjenning.
 • Med Trellix – et skrive- og presentasjonsverktøy for Web.

  Kommer med våren
  – Siden vi kjøpte WordPerfect i 1996 er den gjort om til et universelt kommunikasjonsverktøy. Når Trellix og Dragon NaturallySpeaking kommer i tillegg, betyr det en ytterligere styrking, sier dr. Michael Cowpland, styreformann og administrerende direktør i Corel Corporation.

  Programpakken er beregnet å bli tilgjengelig i andre termin 1999.

  Sparer penger
  – Prisen ved å ha webmastere eller HTML-spesialister til å vedlikeholde og oppdatere innholdet på intranett og websider har blitt et virkelig problem for selskaper av alle størrelser, sier Russell Werner, styreformann og administrerende direktør i Trellix Corporation.

  Når Trellix 2.x innlemmes i WordPerfect Office 2000, kan alminnelige brukere lett lage nytt innhold og konvertere eksisterende dokumenter til publisering på Web. Dette gir en kraftig reduksjon av den flaskehalsen Web-mesteren kan være i dag.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse