Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tivoli som svinger

TELEGRAM: Skrivervik Data inngikk i dag sin største Tivoli-ordre som underleverandør til Siemens Business Services (SBS). Selskapet skal selge og implementere Tivoli-lisenser til en verdi av 28 millioner kroner hos Skattedirektoratet.

SBS er hovedleverandør av nye arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur til Skattedirektoratet. Avtalen omfatter leveranser til alle Lignings- og Folkeregistre i Norge – i alt 435 kontorer, melder Skrivervik i en pressemelding.

Vil satse mer
– Dette gir oss grunn til å satse enda hardere på system-management, fordi vi tror at automatisk drift av store, komplekse nettverk vil være noe alle større bedrifter vil ta i bruk over tid, fremholder adm.direktør Jens Rugseth i Skrivervik Data.

Skrivervik Data på sin side vil være ansvarlig for leveransen av et komplett driftssystem basert på Tivoli Enterprise. Tivoli administerer store, komplekse nettverk med geografisk spredning.

Skrivervik vant oppdraget i hard konkurranse med IBM, og befester dermed sitt posisjon på Tivoli.