Annonse


Tivoli som svinger

SBS er hovedleverandør av nye arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur til Skattedirektoratet. Avtalen omfatter leveranser til alle Lignings- og Folkeregistre i Norge – i alt 435 kontorer, melder Skrivervik i en pressemelding.

Vil satse mer
– Dette gir oss grunn til å satse enda hardere på system-management, fordi vi tror at automatisk drift av store, komplekse nettverk vil være noe alle større bedrifter vil ta i bruk over tid, fremholder adm.direktør Jens Rugseth i Skrivervik Data.

Skrivervik Data på sin side vil være ansvarlig for leveransen av et komplett driftssystem basert på Tivoli Enterprise. Tivoli administerer store, komplekse nettverk med geografisk spredning.

Skrivervik vant oppdraget i hard konkurranse med IBM, og befester dermed sitt posisjon på Tivoli.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse