Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billige annonser på nettet

TELEGRAM: Selv om annonsering på Internett blir mer og mer populært for selskaper, så faller prisene på denne typen annonsering. Det hevder selskapet AdKnowledge.

Prisen på å annonsere på Internett falt til sitt laveste nivå i september. Da hadde prisen gått helt tilbake til nivået den lå på i desember i fjor, sa AdKnowledge tirsdag.

Avhengig av besøk
Selskapet utvikler programvare for webannonsering. Det har kartlagt prisen for annonsering i flere måneder, og nå mener selskapet at antall annonsører på nettet øker. Samtidig øker antall sider som vil ha annonseører til sidene sine enda mer.

AdKnowledge sier samtidig at prisene selvsagt varierer fra nettsted til nettsted. En side med meget godt besøk kan ta høyere pris enn gjennomsnittet, mens det motsatte vil være tilfelle for en side med mindre besøk.