Annonse


Børsen stiger fremdeles

Mandag var teknologiaksjene i støtet. IT-indeksen la på seg 3,9 prosent etter god drahjelp fra aksjer som Tandberg Data, Merkantildata, TTI Holdings og PC-Systemer. Bare skipsindeksen økte mer prosentvis mandag.

Ikke viktig
Profdoc gikk opp hele 44 prosent, men det ble bare omsatt 4000 aksjer i løpet av dagen. Handelen ble gjennomført ved rundt halv to, på 7,20. Det er 2,20 opp og altså en formidabel økning, men selvsagt ingenting å legge særlig vekt på.

Stiger videre
IT-aksjer er i skuddet for tiden, og NASDAQ-indeksen i USA steg utover mandagen. Dow Jones gjorde det samme, dermed kan Oslo Børs få mer drahjelp tirsdag.

Hvis vi ser tilbake på bunnen den 8. oktober har totalindeksen steget med 31,1 prosent. Og selv med kursraset vi hadde i begynnelsen av måneden totalindeksen steget med 12,5 prosent i oktober. Dette er den nest beste oktobermåned noensinne.

Frykten er som blåst bort i disse dager…