Annonse


CNN anbefaler Opera

– Valget mellom Netscape Navigator og Microsoft Internet Explorer er som å velge mellom en Chevrolet og en Ford, sa CNNs IT-redaktør Bill Husted da CNN onsdag tok for seg den såkalte nettkrigen, som har fått økt aktualitet i USA etter at rettssaken mot Microsoft tok til på mandag.

Ikke luksuriøs nok
– Den ene er hverken bedre eller dårligere enn den andre, de oppfyller begge behov man må ha når man skal surfe, og de har begge sine fordeler og sine feil, akkurat som de to bilmerkene. Allikevel vil ingen finne på å kalle noen av disse merkene hverken spesielt luksuriøse eller spesielt sportslige.

Unngå begge
Men Husted og CNN hadde et ganske klart råd til seerne: Velg ingen av de to gigantene. Velg heller en lettleser som er enklere å installere, som tar mindre plass og som kjører betydelig raskere. Velg Opera fra Operasoftware, var meldingen som ble sendt over CNNs Headline News diverse ganger onsdag ettermiddag og kveld.

Så får vi heller tilgi dem at CNN ikke gjorde oppmerksom på at dette produktet ikke var amerikansk, men norsk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse