Annonse


Cisco etterforskes

Cisco kontrollerer 85 prosent av verdensmarkedet for hardware som besørger flyten av elektronisk post, og amerikanske etterforskere ønsker nå mer informasjon om møtene som skal ha foregått mellom Cisco, Lucent og Nortel, melder The Wall Street Journal.

Hindre monopoldannelser
Den amerikanske antitrust-lovgningen tar mål av seg til å hindre monopoldannelser i amerikansk næringsliv og Cisco tar henvendelsen fra U.S. Federal Trade Commison (FTC) svært alvorlig. En talsmann for selskapet uttaler at Cisco kommer til å samarbeide med FTC, men de hevder samtidig at de ser på henvendelsen som en rutinesak.

At Cisco har grunn til å ta brevet fra FTC på alvor vitner det amerikanske aksjemarkedet om. Verdien på Ciscos aksjer falt med 13 prosent da saken ble kjent mandag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse