Hopp til navigasjon Hopp til innhold

BT utelukker ikke Telenor

TELEGRAM: British Telecommunications plc. (BT) til ikke utelukke at de kan gå inn på eiersiden i Telenor ved en hel- eller delprivatisering. For tiden sitter konsernsjef Peter Bonfield i BT på 50 milliarder kroner i fersk bankinnskudd.

BT er Europas tredje største teleoperatør. Etter salget av MCI-aksjene, sitter det britiske telekonsernet med vel 50 milliarder i et ferskt bankinnskudd. Og Telenor frister BT, melder Dagens Næringsliv.

Utelukker ikke
– Vi er veldig fornøyde med vårt partnerskap med Telenor. Etter at forhandlingene mellom Telenor og Telia ikke førte fram, er det uvisst om den fremtidige eierstrukturen i de to skandinaviske selskapene. Vi vil ikke utelukke å gå inn på eiersiden i Telenor dersom vi får en eventuell forespørsel, sier konsernsjef Peter Bonfield i BT.

Stikkord: Mobil