Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Teletopia skyter teletopper

OSLO: Teletopia vil skyte sine konkurrenter. For å avgjøre hvem som er best i telesektoren vil Robert Hercz i Teletopia at en del bedrifter stiller til kamp på MegaZone, et mørkt lokale med flere lag som skyter hverandre med lasere.

Teletopia vil dra i gang en turnering for bedrifter innen telesektoren i lagspillet MegaZone.

– Spillet foregår i et mørkt lokale inndelt som en labyrint, med røyk, lyd- og lyseffekter. Hver spiller utstyres med en laserpistol, og har på seg en spesiell vest med elektroniske sensorer som registrerer treff, heter det i en melding fra Teletopia.

Skyt først, spør etterpå!
Formålet med spillet er ganske enkelt: Å skyte det konkurrerende lagets spillere flest ganger, samtidig som det er viktig å ødelegge konkurrentens hovedkvarter. Poengsummen regnes naturlig sammen av en datamaskin.

– Selv om det er hard konkurranse markedsaktørene imellom, håper vi dere kan stille med et lag i turneringen, for en litt annen type kamp, denne gang i all vennskapelighet, skriver adm. dir. Robert Hercz i invitasjonen.

Den er sendt til ElTele, Global One, Konkurransetilsynet, NetCom GSM, Post- og teletilsynet, Samferdselsdepartementet, Tele2, Telecom Revy, Telenor, Telenor Mobil og Telia.
Stikkord: Mobil