Annonse


Minus for Janco

– Jeg er absolutt ikke bekymret for den finansielle situasjonen. Utviklingen er i henhold til planene, sier adm. direktør Lars Helgerud Andersen, til Finansavisen.

Fusjonert
Selskapet som er markedsleder innen kabel-TV i Norge, fusjonerte tidligere i år med Norkabelgruppen, og byttet navn til Janco Multicom AS. Resultattall for 1996 viser et overskudd for Janco Kabel-TV, mens konserntall for Norkabelgruppen viser et underskudd før skatt på 110,5 millioner kroner.

– I forbindelse med fusjonen var det en god del restruktureringskostnader, sier Andersen.

Telefoniplaner
Janco Multicom har en målsetting om å bli en av Norges ledende teleoperatører, og Lars Helgerud Andersen har tidligere antydet at selskapet vil foreta investeringer på til sammen 1,5 milliarder kroner.

Selskapet er allerede tilbyder av Internett-tjenester, og vil åpne nettet for de første telefoni-abonnenter fra nyttår.

Annonse