Annonse


1 av 4 fikser ISDN selv

ISDN ”Gjør det selv”-pakken har vært tilgjengelig i hele landet siden i mai i år. En av fire gjør jobben med å installere ISDN-telefoni selv. Men Telenor synes det er for lite.

1 av 2
– Vår målsetning er faktisk at enda flere skal gjøre dette. Vi håper at over halvparten vil velge “gjør det selv” pakken innen utgangen av dette året, men 25 prosent er en flott begynnelse, sier Augland.

Enkelt
– Vi synes imidlertid det er kjempeflott av en av fire velger å gjøre det selv. Monteringen er faktisk ganske enkel hvis du kun har et eller to uttak for telefon, sier informasjonssjef Anne Karin Augland i Telenor Privat til internettavisa Telecom.

Er det mange telefonuttak i huset anbefaler Telenor at du får hjelp av en montør. Prisen for ISDN-pakken ferdig montert er 1.490 kroner, mot 990 kroner hvis du gjør alt selv.

Annonse


Positivt
Tilbakemeldingene fra de som har montert ISDN-løsningen selv er positive. Kun en prosent mente det var for komplisert.

– Fremgangsmåten er enkel selv for mennesker uten noen teknisk bakgrunn. Du får tilsendt selve boksen i posten og må avtale hvilken dag du vil montere denne. Deretter er det bare å følge en lettfattelig bruksanvisning, sier Augland.

Annonse