Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kvinne samler Telenor

BERGEN: Ansvaret for Telenors mangeslungne virksomheter i Bergen-området er igjen samlet hos en person. Anne Randi Skirbekk (44) er blitt direktør for Telenors virksomhet i Bergen.

Skirbekk skal ha koordineringsansvaret på tvers av samtlige Telenor-avdelinger i byen. Hun blir dermed den første direktøren med ansvar for teleleverandørens aktiviteter i Bergens-området etter at ordningen med regionaldirektører ble avviklet.

Å fronte og profilere Telenors virksomhet vil blir en av hovedoppgavene til den nye direktøren.

Telemontør
Fra hun begynte som telemontør i det daværende Televerket i 1979, har Skirbekk gått gradene i organisasjonen. Som toppsjef vil hun få ansvaret for rundt 1.200 ansatte. Den første oppgaven blir å styre samtlige ansatte inn i det nye hovedbygget på Kokstad.

Seks tyngdepunkt
Bergen blir et av seks reginale tyngdepunkt i det «nye” Telenor. Lignende ordninger vil bli innført i Tromsø, Trondheim, Stavanger, Agder og i Mjøsområdet.

Skirbekk blir den eneste av de seks nye direktørene som vil få det regionale koordineringsansvaret som hovedoppgave. De øvrige sitter allerede i topplederstillinger og vil få oppgaven som et tilleggsansvar.
Stikkord: Mobil