Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdiskjerping i Telenor

TROMSØ: Telenor drar i disse dager igang en intern verdidebatt. 50 byer og tettsteder skal besøkes av representanter for konsernledelsen. Konsernsjef Tormod Hermansen (bildet) har denne uka besøkt Bodø og Tromsø.

Hermansen (smiler)ny
– Hermansens signingsferd er satt igang for å få interne verdier på dagsorden igjen. Vi ønsker å gi signaler både innad og utad om at Telenor er et konsern omverdenen kan stole på, sier informasjonssjef i Telenor region Nord, Knut Sollid til Telecom.

– På 80-tallet var Telenor sett på som en mønsterbedrift. Vi har, etter en tid med posisjonering mot fri konkurranse i telemarkedet, mistet noe av vår anseelse. For å gi signaler om at denne trenden må snus, har vi satt igang en verdidebatt.

Gjenskape tillit
Det skal jobbes på flere nivåer for å gjenreise tilliten. I Tromsø møtte Hermansen ledere, tillitsvalgte og vanlige ansatte. Ca. 100 møtte opp for å høre hovedbudskapet fra Hermansen. Og budskapet fra konsernsjefen går ut på at hver enkelt arbeidstaker skal være pålitelig.

Hermansens møte med ansatte er en del av en landsomfattende aksjon hvor konsernledelsen spiller en nøkkelrolle. Marit Døving har allerede besøkt Trondheim, mens Hermansen har ansvaret for misjonsvirksomheten i Nord-Norge.
Annonse
Stikkord: Mobil