Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Virussjekk for 110 kr. i året

OSLO: En viruskontroll til Norman Data Defense Systems koster nå omlag 110 kroner året dersom dette er ledd i en litt større bedriftsavtale. Inngangsbilletten er om lag 650 kroner per lisens. Internett-brukere som kjøper en av Telenor Nextels Pluss eller totalabonnement, får Normans viruskontroll gratis med på kjøpet.

En bedrift med 100 ansatte som bruker datamaskin kan sikre samtlige av sine ansatte så godt som mulig mot alskens virus med en engangsinvestering på 65 000 kroner og en årlig driftsutgift på omlag 12.000 kroner. Da vil bedriften ha fri adgang til Normans teknisk.

– Vi vet at vi makter å finne motgift mot opp mot 100 prosent av alle nye virus som kommer. 70 prosent av vår omsetning er i dag viruskontroll, opplyser adm. dir. Tom Christensen i Norman Data.

Fakta om Norman
Norman Data Defense Systems a.s. er den norske delen av det internasjonale Norman-selskapet med datterselskaper i 10 land. Selskapet ble etablert i 1984 og børsnotert i 1996.

I Norge har selskapet 29 ansatte. 70 prosent av omsetningen i fjor kom fra salg av programvare for viruskontroll. Adgangskontroll, sikkerhetserver og konsulenttjenester hører også med i tilbudet. 350 dataforhandlere selger Norman-produktene.

Annonse