Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Pressen positiv til «Telecom»

OSLO: Pressens dom over omleggingen av internettavisa Telecom har så langt vært hyggelig lesning. Selv våre konkurrenter er positive i sine beskrivelser av den nye layouten og nyhetsoversiktene.

Redaktøren i Computerworld Norge, Roar Nerdal, er positiv til omleggingen av «gamle» Dagens Telecom;

– Okei, skriver han i en ordknapp melding til internettavisa Telecom.

Velfortjent skryt?
Under tittelen «Nytt på nett» skriver Dagens Næringsliv tirsdag at;

– Nettavisen Dagens Telecom har skiftet navn til bare «Telecom», og legger om utseendet. Nettpublikasjonen satser på IT-nyheter og tester, og skryter av å ha Nordens største mobiltest.

Digi er fornøyd
– Internettavisa Telecom har blant annet ambisjoner om å hele tiden tilby den største mobiltesten på nettet og har i dag en test på digitale kameraer. Telecom satser på å utvide test-stoff både rettet mot forbrukere og bedriftsmarkedet, skriver journalist Hilde Nyman i internettavisa Digi tirsdag ettermiddag.

Oppdaterte telepriser
Digi har også fått med seg at andre tester enn mobiltesten er
planlagt, for eksempel ISDN og Internett. I løpet av kort tid vil internettavisa Telecom vi også legge ut utenlandspriser på telefoni på nettet.

I dag har vi allerede en oppdatert GSM-kalkulator hvor du kan sjekke om det er NetCom eller Telenor Mobil som har billigste GSM-priser.

Versjon 3.0
Digi poengterer at det er tredje gang på halvannet år at designet er endret på internettavisa Telecom som ble startet høsten 1996.

Det riktige er at designen har vært endret kun to ganger. Sist dette skjedde var på mandag i denne uke.

I fjor sommer la vi også om designet og en del funksjoner som er grunnlag for den nye versjonen av internettavisa Telecom.