Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IT-ansatt tok OL-gull

OSLO: Vi i Dagens Telecom har premiert vår egen olympiske mester. Den heldige vinneren av vår OL-konkurranse ble Tor Kjell Holsethstuen (bildet). Han får med seg en Samsung 5050 DECT digital trådløs telefon hjem.

OL konk.vinner
Vi gratulerer Holsethstuen, som hadde toppformen inne og var best når det virkelig gjaldt. Han oppnådde imponerende gode resultater i vår tippekonkurranse under OL. Han er da også strålende fornøyd med sin nye telefon:

– Jeg kjøpte en trådløs telefon til kona til jul, men denne skal komme godt med allikevel. Den blir enten plassert i stua eller ved siden av PCen, sier Holsethstuen.

Er du sportsinteressert?
– Jeg har to store lidenskaper: biljard og travsport. Ellers ble det en del OL-kikking, men jeg lot det ikke gå ut over jobben!

Holsethstuen arbeider til daglig som utvikler i selskapet Media Lab. Han konsentrerer seg i hovedsak om database- og windowsapplikasjoner rettet mot web. Han leser også Dagens Telecom regelmessig.

Flere premier
De som havnet på plassene 2-6 i Dagens Telecoms OL-konkurranse vil motta et valgfritt årsabonnement på ett av bladene Reiser & Ferie, Telecom Revy, Filmmagasinet, Fotografi, Audio Video eller Kunst For Alle.

Trøstepremie til plassene 7-10 er OL-pins fra hovedsponsorene.
Annonse