Annonse


Problemer for Motorola

Motorola har mistet deler av sin posisjon når det gjelder trådløs kommunikasjon. I følge AP har markedsandelen sunket fra 25 til 15 prosent de siste årene.

Kansellerte stor-kontrakt
PrimeCo Personal Communications, et mobilselskap som eies av Bell Atlantic, US West og AirTouch Communications, kansellerte en kontrakt på 500 millioner dollar (3,5 milliarder kroner)med Motorola på grunn av tekniske problemer, meldte Wall Street Journal tirsdag. Selskapet varslet at de heller ville kjøpe utstyr fra Lucent.

Flere kontrakter i faresonen
Mer enn prestisjen står på spill for Motorola videre. Dersom de ikke får fjernet feil fra sine systemer kan ordre på over 25 milliarder kroner fra det japanske markedet komme i faresonen, melder AP. Det samme gjelder en ordre på utstyr fra Sprint på 10 milliarder kroner.

Nando Times melder at Motorola ikke ønsket å kommentere påstandene i Wall Street Journal.

Annonse


Annonse


Annonse