Annonse


Jakt på svenske privatkunder

Den 2 mars lanserer Telenordia sitt teletilbud for privatmarkedet. Hittil har selskapet bare satset på bedriftsmarkedet i Sverige.

– Vi har utviklet en telefonitjeneste som er svært konkurransedyktig. Derfor kan vi nå tilby privatpersoner å telefonere til kostnader som ligger under både Telia og Tele2, sier Telenordias markedssjef Bo Wänghammar.

Internett
– Telenordia har allerede i dag over 100.000 privatpersoner som abonnerer på Internett, og som vi nå kan tilby ytterligere en tjeneste fra Telenordia, fortsetter Bo Wänghammar.

– Kundene betaler ikke abonnementsavgift hos Telenordia, de betaler bare for de samtalene de ringer. Telenordia vil bli et meget interessant alternativ for mange, siden selve samtaleprisen er lavere hos Telenordia enn hos Telia og Tele2. Wänghammar lover også billigere utenlandssamtaler enn hva konkurrentene kan tilby.

Annonse


Annonse


Annonse