Annonse


Nektes å bruke Tele2

Etter at telemarkedet ble liberalisert 1 januar er det fritt fram for å bytte teleoperatør. Men denne retten gjelder ikke alle. Tre uker etter at han tegnet abonnementet stengte samskipnaden linja.

Beklager
– Ettersom jeg bruker telefonen en god del, også til utlandet, så jeg svært positivt på de nye mulighetene til å kjøpe billigare teletjenester. Dette var vel også intensjonen med å oppheve telemonopolet. Jeg må bare beklage at Studentsamskipnaden nå nekter meg tilgang til dette markedet, sier Bondevik til Sunnmørsposten.

Felles beste
Samskipnaden i Volda administrerer 420 boenheter. For å dekke egne utgifter legger de til 30 prosent på regningene de får fra Telenor.

Bondevik sier at Samskipnaden svarte at grunnen til at de nektet han å tegne et eget abonnement var at de var redde for å få et ansvar for å betale for hans bruk av telefonen, og at telefontilbudet til studentene er beregnet til et felles beste.

Samskipnadsdirektør Jan Henning Egset sier at han ikke hadde regnet med at studenter ville gå ut på det åpne markedet for teletjenester uten å ta saken opp med samskipnaden først.

Annonse


Annonse


Annonse