Gustavsson, Kenneth

Annonse


Krass kritikk fra Tele2

Gustavsson, Kenneth– Norske forbrukere har god grunn til å være sterkt irritert. Konkurransen i dette markedet ble innført for å gi rimeligere tjenester. Nå gjør monopolbedriften Telenor alt den kan for å eliminere denne konkurransen.

– I tillegg øker Telenor den økonomiske belastningen på den jevne forbruker som i liten grad ringer utenlands og til mobiltelefoner, heter det i en melding fra Tele2s administrerende direktør Kenneth Gustafsson.

«Maktmisbruk»
Tele2 mener telekundene blir utsatt for maktmisbruk fra Telenor.

– Det er disse som må betale regningen for Telenors konkurranse-reduserende initiativ. Dette er maktmisbruk fra Telenors side, og viser en monopolbedrifts sanne ansikt, sier Gustafsson.

Annonse


Det heter videre i meldingen at Tele2 vil ta sine løfter overfor forbrukerne alvorlig. De kommer til å justere sine priser slik at kundene kan være trygge på at Tele2 fortsatt vil ha markedets laveste priser.

Relaterte artikler:

Forbrukerrådet ut mot Telenor

Annonse