Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobilpriser ned i februar

OSLO: Torsdag lanserte NetCom og adm. direktør Gert Munthe (bildet) sine nye GSM-priser for neste år. Mobiloperatøren senker sine priser til omlag samme nivå som Telenor Mobil, og i flere tilfeller blir NetCom billigere. De nye prisene gjelder fra 1. februar.

Arkiv
– I NetCom sier vi at fremtiden er trådløs, og dette priskuttet vil ytterligere forsterke mobilbruken, sier assisterende markedsdirektør Øistein Eriksen i NetCom.

Ned 75 prosent
For fritidsabonnenter som må betale forholdsvis høye priser for å ringe på dagtid, har NetCom satt ned prisen med hele 75 prosent i tiden mellom syv og ni om morgenen.

«Morgenprisen» er redusert fra 6,99 til 1,49, men mellom ni og seks på ettermiddagen blir prisen det samme som tidligere: 6,99 kroner.

Mobil til mobil billigst
Prisen på å ringe fra eget NetCom-abonnement til andre NetCom-kunder blir 88 øre på det billigste. Denne prisen gjelder for NetCom Storbruker og NetCom Standard.

For fritidsabonnenter er prisen den samme som før: 6.99 på dagtid (07.00 til 18.00 hverdager) og 0,99 utenom dette.

Lavere til konkurrenten
NetCom har også redusert ringeprisen fra egne kunder til konkurrenten Telenor Mobils kunder. For Storbrukerabonnement som tilsvarer Telenors Proffabonnement er prisen 2,39 per minutt, en hel krone mindre enn Telenors mobilkunder må betale for å ringe til NetCom-abonnenter.
Stikkord: Mobil