Christiansen, Bernt

Annonse


Brudd i NetPlus

Christiansen, Bernt– Den viktigste grunnen til at jeg trekker meg fra samarbeidet er at vi har ulike synspunkter på hvilken type investorer vi trenger. Jeg mener at det er påkrevd med langsiktige industrielle investorer, sier Bernt Christiansen til Dagens Telecom.

Alliansespill
– Vi hadde faktisk en slik inne. Det var den danske mobilkjeden Talkline. Så kjøpte Tele Danmark Talkline og deretter Ameritec Tele Danmark. Sistnevnte ønsket ikke å utsette samarbeidet med Telenor internasjonalt for den påkjenning det ville være å gå i kompaniskap med NetPlus i Norge via et selskap som Talkline. Derfor trakk Talkline seg, sier han.

Christiansen har ingen tro på at det er mulig å lykkes som teleoperatør uten langsiktige industrielle investorer og partnere.

Ambisjoner
NetPlus har som for mål å drive som virtuell operatør uten egne fysiske installasjoner. De har ambisjoner om å tilby både Internett-aksess, utenlandstelefoni, innenlandstelefoni og mobiltelefoni. Om de nå makter å reise den nødvendige kapitalen synes i høyeste grad usikkert.

Annonse


Annonse


Annonse