Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fordums stil på ny telefon

TELEGRAM: Nye telefoner MÅ ikke se ut som de er designet av skaperne av filmen StarWars. Vi venter nesten å få damene på sentralen på øret når vi tar av røret på den nye Doro Country.

telefon(gammel)
I mange år har designen på telefoner bare blitt mer og mer moderne. Dette er definitivt ikke tilfelle med den nye Doro Country fra Doro Target. Her har designerene sett langt tilbake, og hentet inspirasjon fra stilen i begynnelsen av dette århundret.

Ligner originalen
Doro Country har alle nødvendige detaljer for virkelig å se ut som en telefon fra oldemors tid. Den er laget i tre og har to ringeklokker. Under er det plassert en liten hylle med plass til blokk og blyant. Telefonen skal henge på veggen, og den er 40 cm høy.
Stikkord: Mobil