Joramo, Arne.gif

Annonse


Dagens Telecom styrker staben

Joramo, Arne.gifDagens Telecom har nå holdt det gående siden 21. oktober 1996. Til nå har vi publisert hele 5066 artikler.

– Vi er klar over at nettavisjournalistikk ikke bare er kvantitet, men i høyeste grad også kvalitet. Vi har derfor valgt å ansette ex-redaktøren av Ingeniørnytt, Jon Espeseter, samt Kristin Mac Løvdal som blant annet har en frilansbakgrunn fra Computerworld, sier ansv. redaktør Arne Joramo i Dagens Telecom.

Bedre nyhetsfokus
– Våre nye journalister vil utvilsomt styrke nyhetsdekningen i både Dagens Telecom og Telecom Revy. Dette er særdeles viktig for begge publikasjonene ettersom telemonoplet oppheves 1. januar 1998. Utseende, funksjonaliteten og teknikken i Dagens Telecom vil vi også bli styrket ettersom vi har ansatt en dyktig web-ansvarlig, sier Joramo.

Les mer om våre nye medarbeidere:
IT-ansvarlig i Nordisk Fagpresse
Ny journalist i Dagens Telecom
Ex-redaktør til Dagens Telecom

Annonse


Annonse


Annonse