Frostad 5/11

Annonse


Whitbread-rekord på nettet

Frostad 5/11Aldri før har et seilerinteressert publikum kunnet følge en verdensomspennende regatta på så nært hold, som under den over ni måneder lange Whitbread-regattaen. Nettstedet www.whitbread.org blir nemlig oppdatert hver sjette time med e-post-rapporter, lyd, bilder, video, kart og statistikk.

Verdensrekord
Etter at seilasen startet 21. september, har over 160 000 besøkt nettstedet hver eneste dag og generert over 4 millioner treff. Besøket er større enn under alle tidligere sportsbegivenheter, med unntak av fjorårets Atlanta-olympiade. Olympiadens nettsted hadde 189 millioner treff på 18 dager. Før regattaen er over, kan også denne rekorden bli slått.

Attraktive gjester
De som besøker nettstedet, er selve drømmemålgruppen for Kvaerner, Telenor Mobil og de andre sponsorene: 35 år, velutdannet, med gjennomsnittsinntekt over 500 000 kr! Over halvparten er europeere, en tredjedel nordamerikanere og 10 prosent asiater.

Kraftige servere
Nettstedet er utviklet av Quokka Sports i samarbeid med Tandem Computers som har forsynt nettstedet med teknologien som håndterer de mange tusen regatta-entusiastene.

Annonse
I tillegg til regattaens offisielle nettside, har også Kvaerner Innovation sin egen nettside på:


innovation.kvaerner.sol.no/no/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse