Annonse


Munnkurv om teleallianse

Spekulasjonene rundt hvem MCI velger som partner vil forbli spekulasjoner etter at de tre partene WorldCom; MCI og GTE har inngått en gjensidig konfidensialitetsavtale, som i praksis innebærer at de har gitt hverandre munnkurv.

Spekulerer i trekant
Utenfor venter britiske BT spent. BT og MCI har i snart ett år jobbet for en felles global satsing. Særdeles skarpe uttalelser fra WorldCom-sjefen Bernard Ebbers om BT, har fått mange til å tro at det går mot en trekant bestående av MCI, BT og GTE – med WorldCom utenfor.

Ifølge Financial Times er det bekreftet at BT har hatt samtaler med GTE om et mulig «menage à trois».

Avgjøres i desember?
MCI har ingen frist på å bestemme seg. Det er ventet et selskapet i det minste vil vente til aksjonærene samles i slutten av desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse