Annonse


Fire milliarder i minus for Lucent

Lucent produserer utstyr for teleselskap. Det ble skilt ut fra AT&T i fjor.
– Dette er en stor avslutning i vårt første skatteår som eget selskap, sier Lucents øverste leder Richard McGinn.
til Reuters.

Kommunikasjon vokser
I løpet av året har selskapet kjøpt opp Octel for 12,6 milliarder kroner. Dette selskapet leverer utstyr for lydpost. Omsetningen for selskapet i skatteåret meldes å ha vært på 12,6 milliarder norske kroner. Resultatet var bedre enn hva finansanalytikerne ventet og Lucens aksjer steg på New Yorks børs.

Ekspanderer
Lucent varsler at de fortsatt satser på en rask ekspansjon:
– I løpet av de siste ukene har vi fullført overtakelsen av Octel. Vi er også i gang med å kjøpe Livingston Enterprises, øke kapasiteten kraftig på våre nettverk og satset på samarbeide med Philips for å nå vanlige forbrukere, sier McGinn.