Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Newbridge utvider

TELEGRAM: Newbridge Networks, som leverer ATM-løsninger for lokale nettverk, utvider sin virksomhet i Norden gjennom å ansette salgssjefer i Norge og Finland. Peter Lindholm (bildet) blir Territory Manager i Norge.

Lindholm, Peter
Lindholm kommer fra Alcatel, hvor han hadde stillingen som Key Account Manager. Som Territory Manager i Norge vil han være ansvarlig for alt salg til samarbeidspartnere og støtte disse i salg og bearbeidelse av sluttkunder.

Matti Vuori har blitt ansatt i tilsvarende jobb i Finland.

Styrket teknisk salgsstøtte
Selskapet forsterker også sin organisasjon for teknisk salgsstøtte. Mischel Lechte er ansatt som System Consultant på Newbridges kontor i Stockholm. Han skal hjelpe partnere i Sverige og Norge med blant annet design av nettverk.