Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Populær NetSource-emisjon

OSLO: Det var stor interesse for NetSource Europe da selskapet skulle hente inn penger for å finansiere flere mindre bedriftsoppkjøp. En rettet emisjon på 102 millioner kroner ble kraftig overtegnet.

Det er mest utenlandske investorer som har kjøpt seg opp i telemeglingsselskapet, rundt halvparten av investorene var allerede aksjonærer.

Utsetter børs
NetSource har utsatt en planlagt børsnotering av selskapet til neste år. Årsaken er at telemeglingsselskapet enda ikke er ferdig med å gjennomgå økonomien i flere nylig oppkjøpte selskaper, skriver Dagens Næringsliv onsdag.

NetSource er en av Europas større telemeglere som tilbyr sine kunder de til enhver tid billigste ringeprisene fra forskjellige teleoperatører. Selskapet som i fjor hadde et underskudd på17 millioner kroner, var før emisjonen verdsatt til nær 700 millioner kroner i markedet for unoterte aksjer i Norge.

Annonse
Stikkord: Mobil