Annonse


Bedre mobilforhold i Troms

I Troms har NetCom satt opp en GSM-basestasjon i sentrum av Finnsnes.

NetCom dekker nå nordenden av Tromsøya (Tromsø) og RV 8863 fra Tromsø til Røsneshamn. videre dekker NetCom nå strekningen E6 fra Elsnes til Brennes, samt tettstedet Skibotn, langs RV 868 til Lyngseidet sentrum. Selskapet utbedrer dessuten GSM-dekningen i Harstad sentrum, opplyser informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom.

Bedre i Lyngen…

I Lyngen, nærmere bestemt på Lyngseidet, har Telenor Mobil utbedret NMT 450-dekningen ved hjelp av en midlertidig mobilvogn. På samme sted har selskapet også utbedret GSM-forholdene, opplyser Bjørn Amundsen som er direktør for dekningskvalitet i Telenor Mobil.

Annonse


…og i Nordens Paris

I Tromsø, nord på Tromsøya, har Telenor Mobil satt opp en midlertidig mobilvogn for å nedre NMT 450-dekningen i påvente av permanent stasjon på Lanes.

Kvaløya

I Tromsø er det dessuten foretatt GSM- og NMT 450-forbedringer på strekningen E8 Hundbergan-Kaldslett, RV 862 Hella-Staumsbuktra-Mjelde på Kvaløya, strekningen Kraksletta-Vikran-Bentsjorda-Ansnes, samt på Tennskjær, opplyser Amundsen.

Sør-Troms

I Sørreisa har Telenor Mobil bedret NMT 450-systemet på RV86- strekningen Andsvannet-Rabbånsen-Øvermoen-Sørreisa.