Annonse


Norsk Oracle-sjef slutter

Svein R. Goli (57 år) har ledet Oracle Norge fra starten i 1988. Første forretningsår hadde selskapet fem ansatte og 16 mill i omsetning. Siste regnskapsår (som ble avsluttet 31. mai) hadde selskapet en omsetning på 250 millioner med 200 ansatte. I tillegg til Oracle Norge ledet Goli nordisk region i 1992-1995 og hadde ansvaret for salg og markedsføring i Nord-Europa i perioden 1995-1996.

Familien
Goli sier at det ikke har vært lett å ta et valg om å forlate stillingen som leder for selskapet han var med å starte.

– Det var på tide med en endring. Oracle er etablert som markedsleder på databaser, verktøy og applikasjoner i Norge og er meget godt posisjonert for fremtiden. Etter mange år som leder i IT-bransjen ønsker jeg å prioritere familien i
Sandefjord og egne interesser i norsk næringsliv, sier den avtroppende Oracle-sjefen.

Vil være rådgiver
Frem til en etterfølger blir utnevnt vil Goli fungere i stillingen som administrerende direktør. Han har også sagt seg villig til å være rådgiver for Oracle Norge frem til sommeren 1999.