Hopp til navigasjon Hopp til innhold

EUnet fikk NetCom-avtale

OSLO: EUnet og NetCom vil samarbeide om utvikling av internettløsninger. Dette ble kjent på Norbit-messa onsdag ettermiddag. Samarbeidet tar i første omgang sikte på å konsentrere seg om bedriftsmarkedet.

Første produkt som lanseres i forbindelse med EUnet/NetCom-samarbeidet er GSM til Internett for mobile brukere.

Integrert tilbud
Den nye tjenesten GSM til Internett, er et integrert tilbud for abonnenter som er GSM-brukere. Ved hjelp av NetComs data- og fax-abonnement, kan ansatte logge seg inn på bedriftens datanettverk og hente dokumenter.

Mobil Internett-bruk
De vil på denne måten få tilgang til e-post, sende og motta fax, samt kunne være oppkoblet mot Internett dersom de ønsker det, opplyser markedssjef Halvard Flo i NetCom.
Annonse