Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NRK vurderer DAB

BERLIN: I følge kringkastingssjef i NRK, Einar Førde (bildet), kan ikke NRK forvente at lisenspengene vil fortsette å strømme inn til evig tid. Mediebedriften må derfor se seg om etter nye inntektskilder.

Førde, Einar
Elektronisk publisering via Digital Audio Broadcasting (DAB) er en av flere muligheter for verdiøkende tjenester som NRK ser på.

Nye områder
— Vi i NRK kan ikke forvente at lisensen vil vare til evig tid. Derfor må vi i sterkere grad måtte basere inntektene på andre verdiøkende tjenester, sa kringkastingssjef i NRK, Einar Førde, i et intervju med Dagens Telecom i Berlin.

På spørsmål om dette kunne bety at NRK for framtiden ville bli leverandør av elektronisk informasjon til brukere i bil via DAB-sendinger, sa han at dette var ett av de områdene som ble vurdert.
Annonse