FuckPTT

Annonse


Telia utestenger tyvringere

FuckPTT– Misbruk av andres Internettkonto kan føre til at telefonen blir stengt av, sier Telia i en melding. Å ha tilgang til andres konto på Internett blir lett sporet gjennom loggen. Det gjelder også om det blir brukt hemmelige nummer, sier Ralph Arnestig, sjef for Telia Näras Kundrelationer.

Misbruk logges
En mann i Midt-Sverige fikk nylig Telia på tråden. Han ble varslet om at han fikk telefonforbindelsen kuttet i en måned, og at dersom det ble avslørt mer misbruk, risikerte han å bli nektet tilgang til Telias nett på livstid.

– Så fort vi oppdager at en konto misbrukes kan vi med loggens hjelp raskt få fram tyvringernes nummer.

Urolige «tyver»
– Informasjonen om at vi nå ikke lenger bruker silkehanskene synes å ha blitt kjent på Internett. Jeg har fått e-post fra tyvringere som er blitt urolige og lurer på om vi også kommer til å anmelde forholdet til politiet, sier Arnestig.

Annonse
I dette tilfellet hadde vedkommende logget seg inn på andres Internettkonto fra sin egen telefon. Det han ikke visste var at alt han foretok seg ble registrert i minste detalj.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse