Cracked

Annonse


Hack til hundre tusen.

CrackedDet svenske informasjonsbyrået Infinit Information AB har det siste året hatt en konkurranse for hackere. Oppgaven har bestått av å kunne forandre utseende til forsiden på adressen http://hacke.infinit.se. Den/de som klarte dette ville vinne 100.000 kroner.

Gjentok bedriften
“Starfire” utførte dåden, fikk pengene og forsvant, men etter å ha tettet hullet “Starfire” kom seg inn i, ble konkurranssen utlyst igjen. Da var ikke “Starfire” snauere enn at hen gjentok bedriften – denne gang gjennom et annet hull. Hvordan han gjorde dette, vil bli offentliggjort når feilen er rettet.

Ikke Apple-bruker
Det første cracket gjorde “Starfire” gjennom ett hull i databaseoppkoblingen till Filemaker Pro via programmet Lasso.

“Starfire” selv bruker ikke Apple Macintosh i følge Svenske MacWorld