Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Janne like stor som Telenor?

OSLO: Janne Carlzon (bildet) sa i Bergen mandag at hans NetNet har ambisjoner om å omsette for 14-15 milliarder kroner i Europa i løpet av få år. NetNet vil bli like store som Telenor er på taletelefoni her hjemme.

Carlzon, Jan 1
Janne Carlzon sa at målet er 1-2 prosent markedsandel i Europa.

NetNet er nå etablert i sju land. Selskapet har 6.000 kunder totalt i Norge, Sverige og Tyskland. Med oppkjøpet av World Call i Bergen er de oppe i 1.350 kunder i Norge etter 10 måneders drift. Omsetningen i Norge vil i år bli omlag 70 millioner kroner. Det er med andre ord noen sjumilssteg igjen før Janne Carlzon kan nå sine 14 – 15 milliarder kroner totalt.

Sparer 20 prosent?
Foreløpig er det bare på utenlandstelefoni og mobil terminert (fast til mobil) NetNet konkurrerer. Neste år vil de også tilby fjernsamtaler innenlands i Norge. Adm. direktør Børge Granli i NetNet Norge hevder hans kunder sparer 20 prosent ved å velge NetNets løsninger.

Stikkord: Mobil