Annonse


Tandberg/Sun-avtale

Tandberg Data annonserer nå en ny OEM-kontrakt med Sun Microsystems for Tandberg SLR5 båndstasjoner. SLR5 har 8GB lagringskapasitet med datakompresjon og er et nytt produkt fra Tandberg Data.

Sun Microsystems vil tilby produktet i Suns Ultra og Ultra Enterprise systemer.

– Vi er meget glade for å kunne inkludere den nye Tandberg SLR5 i vårt eksisterende og vellykkede OEM-samarbeid med Sun Microsystems, sier Bjørn Evensen, Corporate VP Marketing & Sales i Tandberg Data i en melding fra selskapet.

– Denne nye båndstasjonen kompletterer Suns innsats med å levere produkter med enda større lagringskapasitet og pålitelighet og til lavere kostnader for Suns kunder, sier Bob Williamsen, Group Marketing Manager, Storage Products ved Sun Microsystems.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse