Annonse


Toppnotering på børsen

Etter at markedet falt noe tilbake før helgen, kombinert med tilbakegang også i New York fredag kveld norsk tid, har aksjekursene mandag igjen steget. Anført av bred oppgang i bankaksjer sluttet totalindeksen på 1.289,13 som tilsvarer en oppgang på 0,35 prosent, melder Oslo Børs.

Høy Santech-avkastning
Høyest avkastning har aksjonærene i Santech Micro Group hatt. Kursen endte opp hele 32 prosent etter at markedet i ettermiddag mottok melding om at det amerikanske selskapet CHS Electronic Inc. har fremsatt et tilbud på samtlige aksjer i Santech til
20,50 kroner per aksje.

Etter å ha vært suspendert fra handel det meste av dagen, nettopp i påvente av denne avklaringen, endte aksjekursen til Santech på 19,50 sist omsatt.

Nedgang for Superoffice
Etter Santech følger Mindex og Ugland Nordic Shipping solide oppganger på henholdsvis snaue 14 og 11 prosent. Svakest på mandag var aksjekursene til Technor og Superoffice utviklet seg, da begge har falt mellom 5 og 6 prosent, melder børsen.

Omsetningen på Oslo Børs endte på rolige 1.010 millioner.

Annonse


Annonse


Annonse