NetcomAksje

Annonse


Anbefaler NetCom-aksjer

NetcomAksjeAnalytikerne regner med at NetCom vil vise gode resultater for første halvår, de venter også at NetCom vil få et overskudd på 64 millioner kroner i 1998, skriver Dagens Næringsliv onsdag.

Øker kraftig
Tidligere har analytikerne fra Morgan Stanley trodd på en aksjekurs på 90 kroner for NetCom. Aksjen har økt kraftig etter at Morgan Stanleys analyse ble sendt ut for noen få dager siden. Tirsdag ettermiddag ble NetCom-aksjen omsatt for hele 82 kroner, onsdag klokka 14.00 viste oversikten fra Oslo Børs at NetCom-aksjen sist ble omsatt for 79,50.

NetCom-aksjen har hatt et bunnivå på litt over 50 kroner etter at mobiloperatøren ble børsnotert i mai i fjor med en introduksjonskurs på 91 kroner.

Fremdeles undervurdert
Analytikerne Michael Armitage og Fanos Hira i Morgan Stanley er overbevist om at NetComs aksjer er underpriset. De to mener at NetComs aksjekurs kan stige med opp til 25 prosent, eller opp til 100 kroner.

Dagens Telecom skrev mandag at NetCom ASAs styremedlem Håkon Ledin har kjøpt 10.000 NetCom-aksjer til en kurs på 81 kroner.