Halv/Gryth

Annonse


Sommerhett GSM-salg

Halv/Gryth– Mobilsalget har gått meget bra hittil i sommer, NetComs sommerkampanje har gitt resultater over all forventning, sier informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til Dagens Telecom.

350.000 til NetCom?
– Tradisjonelt går mobilsalget meget bra i juni og første halvdel av juli. Det har det også gjort i år, samtidig ser det ut til at salget vil fortsette utover i august som vanligvis er en stille måned for mobilsalg, sier Grythe.

I mai rundet NetCom 300.000 abonnenter, og med et strykende salg i juni og juli er det ikke umulig at NetCom allerede nå er oppe i 350.000 abonnenter. Grythe vil ikke gå ut med noen salgstall foreløpig, men opplyser at NetCom vil offentliggjøre tallene fra sommersalget samtidig med halvårsresultatet omkring den 18. august.

Telenor Mobil øker også
– Vi vil ikke gå ut med noen konkrete tall før i august, men mobilsalget har gått veldig bra. I første halvår har vi solgt 25.000 flere GSM- og NMT-abonnementer enn i samme periode i fjor. Hvis denne trenden fortsetter kan sommersalget bli bedre i år enn i fjor, sier informasjonssjef Per Engh Halvorsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Annonse


Annonse


Annonse