Kunst

Annonse


Kunst på ny måte

KunstFrem til 20 juli byr «The Smithsonian Institution’s National Museum of American Art» i Washington D.C. på muligheten til å skape digital kunst som du kan ta med deg hjem i turistbagasjen som utskrift: Museet har nemlig invitert fem kunstnere som vil instruere og veilede besøkende i bruk av de mest avanserte redskaper innen digital kunst – alt ved hjelp av en datamus.

Nytt begrep
Kunstnergruppen, som kaller seg «Unique Editions» har attpåtil laget et nytt ord for å beskrive denne kunstretningen: «tradigital», som spiller på blandingen av tradisjon og data.

Vår anbefaling
Er du hjemme i ferien, kan du like gjerne besøke museet på Internett. Dagens Telecom anbefaler å surfe innom avdelingen for amerikansk fotografi, blant annet med bilder av den verdenskjente naturfotografen Ansel Adams.

Send et postkort
Skulle du finne et bilde du liker, er det faktisk ingen ting i veien for å sende det til venner som postkort. Museet har nemlig lagt alt til rette for at du med et museklikk får opp sendeskjema – og dermed er det bare å overraske venner og kjente med postkort av ypperste klasse.

Adressen til museet er: http://www.nmaa.si.edu/.