Arkiv

Annonse


Mye NMT-900 i Akershus

Arkiv– I Ski kommune har LO-Skolen i Sørmarka fått bedre GSM-forhold. Både GSM og NMT-900 gir bedre forhold i Langhus langs RV 152 til Ski, GSM-dekningen har også blitt bedre på Langhus jernbanestasjon, opplyser dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

– NetCom har utbedret sin GSM-dekning for Ski næringspark, opplyser informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til Dagens Telecom.

Aurskog Høland
Telenor Mobil har bedret dekning for GSM og NMT-450 langs RV 125 mellom Bergsjø bro og Østfold grense. Dekningen er også blitt bedre ved Skulerud og Skulerudvatnet. I tillegg er GSM-dekningen utbedret langs veien fra Skogheim til Mjærmen.

Bærum
Mest NMT-900 nyheter fra Telenor Mobil i denne omgang. Abonnenter i Bærum har fått bedre mobilforhold i Markalleen fra nummer 41 til 118 og området sør for Markalleen. Innerste del av Holtekilen, Oksenøyveien, Fagerstrandveien, Strandalleen, Storøykilen, Bjerkholmen og Torvøya har også fått bedre NMT-900 dekning. Forholdene har også blitt bedre på Hauger og Toppås mot Gjettum, og langs E16 mot Skui og Vøyen.

Annonse


Telenor Mobils GSM-forhold har blitt bedre langs E18 og Billingstadsletta.

Eidsvoll
NetCom har utbedret GSM-forholdene i Eidsvoll sentrum med nærområder, det er også blitt bedre GSM-forhold i Gullverket og Minnesund.

Enebakk og Enebakkneset
Telenor Mobils abonnenter har fått bedre GSM-dekning langs RV 22 mellom Gansdalen og Båstad, samt RV 120 ved Grinda og Øyeren.

NetComs abonnenter har fått bedre GSM-dekning i hytteområdet nord for Lyseren.

Lørenskog
Telenor Mobil har utbedret GSM-forholdene i Lørenskog kommune langs E6 og området mot Rasta og marka.

Nannestad
GSM-dekningen for Telenor Mobil-abonnenter har blitt bedre fra Nannestad og Maura mot Grua, hvor det kommer en ny vei i 1998. Dekningen blir også bedre mot Nordmokorset og langs RV 120 fra Maura til Nannestad.

En ny NMT-900 basestasjon er satt opp for å dekke nye RV 4 til Gardermoen.

Nes
Aulifeltet i Nes kommune har fått bedre GSM-dekning fra Telenor Mobil.

Nesodden
Telenor Mobil har også bedret GSM-forholdene i området mellom Gaupefjell og Gjøfjell.

Oppegård
NMT-900 gir nå bedre dekning for deler av E18 fra skjæringa sør for Klemetsrud til Taraldrudveien og bebyggelsen i nordvestre del av Sofiemyr. NMT-900 dekningen har også blitt utbedret langs E18 fra Taraldrudveien til Pinnåsen, Fløisbonn industriområde og Sofiemyr Idrettspark. Dekningen har også blitt bedre i Sam Eydes vei.

Ullensaker
Kløfta sentrum og Gardermobanen har fått ny og bedre dekning fra Telenor Mobils GSM og NMT-900. GSM-dekningen gjelder også Gardermobanen forbi Kløfta.

NetCom har utbedret innendørsdekningen i Jessheim sentrum, samt for byggefeltet nord for Jessheim.