Web-hotell for proffer

Konseptet henvender seg ikke til vanlige brukere. Aventropolis er i første rekke tiltenkt grossister, agenter og andre profesjonelle handlende innen ”business-to-business” området.

– En av våre erfaringer er at mange ønsker å komme igang med Internett, men kvier seg på grunn av store investeringer, usikkerhet når det gjelder valg av teknologi og unødig tidsforbruk, sier salgssjef Inge Hanssen i Aventura Systems.

Prøve seg fram

– Lanseringen av Aventropolis er etter vår mening, snarveien mange har ventet på. Her kan virksomheter som ønsker å komme raskt igang med elektronisk handel på Internett, leie den hotellplass de har behov for. Samtidig har de trygghet for at sikkerhetsaspekter, backup-rutiner og drift, blir tatt vare på av erfarne folk i Aventura Systems, fortsetter Hanssen.

Valgmuligheter

Aventropolis er lagt opp etter mønster av et hotell. Kundene kan velge mellom enkle eller dyre løsninger. Tilbudet spenner fra enkle hjemmesider og e-mail, til flere hundre sider på nettet med integrering mot egne ordredatabaser og passordkontroll for mottak av elektronisk bestilling fra eksisterende kunder.

Åpen standard

Annonse

Utviklingen går fort. Noen kunder vil ønske å etablere egne løsninger i eget miljø etter en tid som leietaker på Aventropolis.

– Det aller viktigste med Aventropolis er friheten til å velge. Kunden kan sjekke ut når han ønsker, og alt vi har laget kan kunden ta med seg. Det skal være et webhotell og ikke et webfengsel, sier salgsdirektør Dagfinn Johnsen i Aventura.

Annonse
Annonse