Annonse


Web-hotell for proffer

Konseptet henvender seg ikke til vanlige brukere. Aventropolis er i første rekke tiltenkt grossister, agenter og andre profesjonelle handlende innen ”business-to-business” området.

– En av våre erfaringer er at mange ønsker å komme igang med Internett, men kvier seg på grunn av store investeringer, usikkerhet når det gjelder valg av teknologi og unødig tidsforbruk, sier salgssjef Inge Hanssen i Aventura Systems.

Prøve seg fram

– Lanseringen av Aventropolis er etter vår mening, snarveien mange har ventet på. Her kan virksomheter som ønsker å komme raskt igang med elektronisk handel på Internett, leie den hotellplass de har behov for. Samtidig har de trygghet for at sikkerhetsaspekter, backup-rutiner og drift, blir tatt vare på av erfarne folk i Aventura Systems, fortsetter Hanssen.

Annonse


Valgmuligheter

Aventropolis er lagt opp etter mønster av et hotell. Kundene kan velge mellom enkle eller dyre løsninger. Tilbudet spenner fra enkle hjemmesider og e-mail, til flere hundre sider på nettet med integrering mot egne ordredatabaser og passordkontroll for mottak av elektronisk bestilling fra eksisterende kunder.

Åpen standard

Utviklingen går fort. Noen kunder vil ønske å etablere egne løsninger i eget miljø etter en tid som leietaker på Aventropolis.

– Det aller viktigste med Aventropolis er friheten til å velge. Kunden kan sjekke ut når han ønsker, og alt vi har laget kan kunden ta med seg. Det skal være et webhotell og ikke et webfengsel, sier salgsdirektør Dagfinn Johnsen i Aventura.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse