Annonse


Send e-post hvor du vil

– Dette er et helt nytt produkt som passer godt for bedrifter med flere forskjellige mailsystemer internt, sier Erik Trondsen i Nettpost til Dagens Telecom.

Felles gateway
Adwox Omnigate gjør alle de konkurrerende e-post systemene kompatible med hverandre. Bedrifter med flere e-post systemer kan dermed kommunisere sammen internt og mot eksterne tjenester via en og samme gateway.

E-post løsningen som kan kjøres over Omnigate er Microsoft Exchange, Microsoft Mail, Lotus cc: Mail, Lotus Notes, Novell Groupwise og POP3-klienter internt. I tillegg støtter Omnigate alle typer oppkoblinger mot Internett som modem, ISDN og fastlinjer.

Sertifisert for Ericsson
– Adwox Omnigate er sertifisert for Ericssons telefonsentraler, og integreres i alle nye telefonsentraler, sier Trondsen til Dagens Telecom.

Omnigate kjøres under Windows 95 eller Windows NT. For store konserner kan den splittes og kjøres på opp til seks maskiner for å oppnå maksimal kapasitet.

Fjerntilgang
All e-post som går via Omnigate kan nås via POP3 fra hvor som helst i verden via LAN/WAN-løsninger eller via Internett.

Adwox Omnigate er utviklet og basert på Adwoxproduktene Mime Link, Mailgate og Mobicall. Nettpost på Lysaker er enedistributør for Advoxprodukter i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse