Annonse


Send e-post hvor du vil

– Dette er et helt nytt produkt som passer godt for bedrifter med flere forskjellige mailsystemer internt, sier Erik Trondsen i Nettpost til Dagens Telecom.

Felles gateway
Adwox Omnigate gjør alle de konkurrerende e-post systemene kompatible med hverandre. Bedrifter med flere e-post systemer kan dermed kommunisere sammen internt og mot eksterne tjenester via en og samme gateway.

E-post løsningen som kan kjøres over Omnigate er Microsoft Exchange, Microsoft Mail, Lotus cc: Mail, Lotus Notes, Novell Groupwise og POP3-klienter internt. I tillegg støtter Omnigate alle typer oppkoblinger mot Internett som modem, ISDN og fastlinjer.

Sertifisert for Ericsson
– Adwox Omnigate er sertifisert for Ericssons telefonsentraler, og integreres i alle nye telefonsentraler, sier Trondsen til Dagens Telecom.

Annonse


Omnigate kjøres under Windows 95 eller Windows NT. For store konserner kan den splittes og kjøres på opp til seks maskiner for å oppnå maksimal kapasitet.

Fjerntilgang
All e-post som går via Omnigate kan nås via POP3 fra hvor som helst i verden via LAN/WAN-løsninger eller via Internett.

Adwox Omnigate er utviklet og basert på Adwoxproduktene Mime Link, Mailgate og Mobicall. Nettpost på Lysaker er enedistributør for Advoxprodukter i Norge.