Arkiv

Annonse


Axento-detaljene

ArkivDen enkle og meget oversiktlige styringen på to menytrinn har Ascom hentet fra Ericssons mobiltelefonmodeller.

Ascom har med andre ord forent de beste ideene fra de største mobiltelefonleverandørene.

Stilrent og kjedelig
Foruten tekniske løsninger er valget av mobiltelefon et spørsmål om personlig smak. Axento har et «Bang & Olufsen-design» som er stilrent, men kanskje er en tanke kjedelig.

Telefonen henvender seg til de mere konservative mobibiltelefonbrukerne som vil ha avanserte løsninger. Dagens Telecom tror neppe at ungdommen i gata kommer til å falle for Axento. Til det er den for lite «fashion».

Annonse


To batterityper
Standbytid er med et standardbatteri på opptil 45 timer, mens power-batteriet har en standbytid på opptil 125 timer. Vektforskjellen mellom de to ulike batterimodellene er kun fire gram!

Fase 2-telefon
Taletider med standardbatteri er oppgitt til å være opptil 200 minutter, mens det med powerversjonen kan snakkes i opptil ni timer. Axento er dessuten en såkalt fase 2-telefon, som gjør at du kan bruke nye GSM-tjenester i Norge så snart Telenor Mobil og NetCom tilbyr dette.

Dataoverføring til 15,2 kbit/s
Som datatelefon kan den kjøre hele 15,2 kbit/s, dersom telenettet har vært utbygd for dette. Inntil dette skjer får du finne deg i å bruke samme hastighet på 9,6 kbit/s som de andre mobiltelefonene på markedet også har.

Se også:
Ascom med proffdebut